28 Nisan 2012 Cumartesi

Trabzonspor Galatasaray Maçı 28 Nisan 2012

Süper Final 3. haftasında Trabzonspor Galatasaray maçı oynanacak.Trabzonspor Galatasaray canlı olarak 28 Nisan'da Lig tv'de izlenecek.Trabzonspor Galatasaray maçı gazete5.com farkıyla anlık olarak sizlerle.İşte Trabzonspor Galatasaray maçı...
Süper Final'de en kritik maçları burada. Trabzonspor Galatasaray maçı dakika dakika gelişmeleri aktif linklerde.İşte Trabzonspor Galatasaray maçı tüm gelişmeler...

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun üçüncü haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'un cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuklara açık olan ve saat 19.00'da Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak Trabzonspor - Galatasaray derbisini Bülent Yıldırım idare edecek. Maçta Yıldırım'ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Ekrem Kan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Özgür Yankaya.
BURAK'A ÖZEL MASKE

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Trabzonspor Galatasaray Maçı Süper Final'de ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan, ikinci maçta ise sahasında Beşiktaş'ı 1-0 yenen bordo-mavililer, lider Galatasaray karşısında galip gelerek puan kaybetmek istemiyor. Bu akşam basına kapalı olarak son çalışmasını gerçekleştirecek olan bordo-mavili takımda, Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olan Burak Yılmaz'ın koruyucu maskeyi deneyeceği, maçta da oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

FARKI YENİDEN AÇMA PEŞİNDE

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak lider Galatasaray, bu zorlu deplasmandan kayıpsız dönmeyi hedefliyor.

Son maçında Fenerbahçe'ye yenilerek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yitiren ve puan farkının 2'ye inmesine engel olamayan sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor'a karşı galip gelerek yeniden moral kazanmak istiyor.Trabzonspor Galatasaray canlı izle

Süper Final'de son 4 maç öncesi 42 puanla liderliğini sürdüren Galatasaray, 40 puanla kendisini takip eden Fenerbahçe'nin liderlik koltuğuna oturma şansı elde etmemesi için, Trabzon deplasmanından kayıpsız dönmek zorunda.
İBRE GALATASARAY'DAN YANA

Sarı-kırmızılı ekip, normal sezonda yaptığı her iki maçta da Trabzonspor'a karşı yenilgi yüzü görmedi.

Sezonun ilk yarısındaki maçta rakibini deplasmanda 3-0 yenen ''Cim Bom'', Türk Telekom Arena'daki maçı ise 1-1 beraberlikle noktaladı.

GÖZLER SELÇUK İNAN'DA OLACAK

Trabzonspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı taraftarların gözü, sezonun sonuna gelinmesine karşın giderek yükselen form grafiğiyle dikkati çeken Selçuk İnan'da olacak.

Sezon başında Trabzonspor'dan sarı-kırmızılı ekibe gelen ve teknik direktör Fatih Terim'in değişmezleri arasına giren Selçuk İnan, verdiği gol paslarının yanı sıra, attığı 12 golle de sarı-kırmızılı takımda Johan Elmander'le birlikte en fazla skor üreten isim durumunda.

Selçuk İnan, normal sezonun ilk yarısında yine deplasmanda yapılan maçta Trabzonspor'a karşı çok şık bir frikik golü kaydetmişti.

SADECE KADINLAR VE ÇOCUKLAR

Trabzonspor'un normal sezonda Fenerbahçe ile sahasında oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle aldığı 2 maç seyircisiz oynama cezasından dolayı Galatasaray maçını bayanlar ile 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek. Bordo-mavililer, ceza nedeniyle geçtiğimiz haftaki Beşiktaş maçını da bayan ve çocuk taraftarların önünde oynamıştı.
Galatasaray Trabzonspor maçı canlı olarak Cumartesi akşamı saat:19:00'da Lig tv'de canlı olarak izlenecek.Galatasaray Trabzonspor maçını aktif linklerden canlı olarak gazete5.com farkıyla takip edebilirsiniz. Galatasaray Trabzonspor maçını gazete5.com facebook adresinden maç özeti ve gollerini izleyebilirsiniz.Galatasaray Trabzonspor maçı tüm gelişmeleri burada...
Galatasaray Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri
Galatasaray Trabzonspor maçı stat: Avni Aker
Galatasaray Trabzonspor maçı hakem: Bülent Yıldırım
Galatasaray Trabzonspor maçı saat: 19:00
Galatasaray Trabzonspor maçı canlı yayın: Lig tv- gazete5.com canlı anlatım
Galatasaray Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri
Trabzonspor
Onur
Serkan
Giray
Mustafa
Cech
Colman
Alanzinho
Olcan
Halil
Burak
Volkan
Henrique
Galatasaray
Muslera
Eboue
Ujfalusi
Semih
Hakan
Selçuk
Melo
Riera
Engin
Necati
Elmander
Galatasaray-Trabzonspor 112. randevuda
Galatasaray ile Trabzonspor, yarın yapacakları maçla birlikte 112. kez karşı karşıya gelecek.
İki ekip arasında, Trabzonspor'un lige yükseldiği 1974-75 sezonunda başlayan ve bugüne dek yapılan resmi ve özel toplam 111 karşılaşmanın 50'sini Galatasaray, 36'sını Trabzonspor kazanırken, 25 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan toplam 111 karşılaşmada Galatasaray 144, Trabzonspor ise 121 kez gol sevinci yaşadı.

Ligde de Galatasaray önde

Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde rakibi Trabzonspor'un 9 farkla önünde bulunuyor.

Ligde yapılan 76 karşılaşmanın 33'ünü Cimbom kazanırken, 24 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu, 19 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.
Lig maçlarında Galatasaray 97, Trabzonspor ise 84 gol attı.

Bu sezon Lig Grubu'nda yapılan maçlarda Galatasaray, Trabzon'da 3-0 galip gelirken, İstanbul'daki karşılaşma 1-1 bitti.

Trabzon'daki lig maçları

İki ekip arasında Trabzon'da yapılan lig karşılaşmalarında ise ev sahibi Trabzonspor, galibiyet sayısında rakibine üstünlük kurdu.

Trabzonspor, evindeki 38 maçta Galatasaray'ı 16 kez yenerken, “Cim Bom” ise bordo-mavilileri 13 kez mağlup etmeyi başardı. Trabzon'daki 9 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor'un sahasındaki 45 golüne, Galatasaray aynı sayıda golle karşılık verdi.

Cimbom deplasmanda zor kaybediyor

Galatasaray, Trabzonspor ile deplasmanda yaptığı son 16 lig maçında sadece 3 kez yenildi.

Sarı-kırmızılılar, Trabzon deplasmanında rakibini son 16 lig maçında 8 kez yenerken, 5 kez de berabere kaldı, sadece 3 kez kaybetti. Bu yenilgiler de son 5 sezonda geldi.

Ligde son 10 maç

Galatasaray ile Trabzonspor arasında ligde yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:
2007-2008 Trabzonspor-Galatasaray 0-1
Galatasaray-Trabzonspor 1-0
2008-2009 Galatasaray-Trabzonspor 3-0
Trabzonspor-Galatasaray 2-2
2009-2010 Galatasaray-Trabzonspor 4-3
Trabzonspor-Galatasaray 1-0
2010-2011 Trabzonspor-Galatasaray 2-0
Galatasaray-Trabzonspor 0-1 (Seyircisiz)
2011-2012 Trabzonspor-Galatasaray 0-3
Galatasaray-Trabzonspor 1-1
Terim'in kadrosu belli oldu
Süper Final'in 3. haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da maç kadrosu belli oldu.
Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. haftasında yarın Trabzonspor'la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak bir antrenman gerçekleştiren sarı-kırmızılıların, pas ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları belirtildi.

Antrenmanda, tedavisi süren Mehmet Batdal ile üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Yiğit İsmail Gökoğlan'ın yer almadığı ifade edildi.
Teknik direktör Terim'in, Mehmet Batdal ve Yiğit İsmail Gökoğlan'ın yanı sıra, Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Servet Çetin, Ayhan Akman ve Serkan Kurtuluş'u Trabzonspor maçı kafilesine dahil etmediği öğrenildi.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder