17 Ocak 2013 Perşembe

Online Takdir Teşekkür 4

Maha Kumbh Mela, takdir teşekkür hesaplama bir kitle Hindu hac, Hindu mitolojisinde kökeni ile, binlerce yıldır cereyan etmektedir. Hindu yarattığı efsaneler olarak, tanrılar ve iblisler ölümsüzlük nektarı içeren bir Kumbh (ibrik) savaştığı, ancak kavga sırasında 4. sınıf takdir teşekkür hesaplama sıvının dört damla toprak, Uttar Pradesh Allahabad az biri, Uttarkand Hardiwar de, biri düştü Madya Pradeş Ujjian ve Maharashtra Nashik az biri.
Bugün, Kumbh Mela kabaca Hardiwar, Ujjian ve Nashik her on iki yılda bir yapılır. Ayrıca her on iki yılda bir yapılan Allahabad biri, en önemli ve en büyük olduğunu, ve bu bir Maha (veya büyük) Kumbh Mela denir. Gezegenlerin nadir bir uyum sayesinde, bu yılki etkinliğin daha hayırlı normalden daha olduğunu. Aslında, son kez takdir teşekkür hesaplama 4. sınıf bu önemli 144 yıl önce biri vardı ve önümüzdeki 2157 civarına kadar olmayacak. Hacılar Allahabad veya diğer ana şehirler aracılığıyla çalıştırmak nehirlerin sularında festivali ve banyo katılarak, onların günahlarından arındırmak ve kurtuluş getireceğine inanıyoruz.

Biz Maha Kumbh Mela büyük olduğunu söylüyorlar, biz gerçekten büyük değil. 2010 yılında Hardiwar düzenlenen son Kumbh Mela, yaklaşık 40-70000000 hacılar katıldı. Ama 10 Mart'a kadar çalışan bu yılki etkinlik için, Allahabad yetkililerin yaklaşık 100 milyon hacı Ganj, Yamuna ve efsanevi Sarasvati nehirlerinin birleştiği noktada bir dalış almak için 1.2 milyon nüfuslu şehre dökün olacağını tahmin ediyoruz. Insanlar takdir teşekkür hesaplama 4 festival boyunca her gün yıkanmak rağmen, banyo daha büyük liyakat getiren üç özellikle kutsal gün vardır. Bunların en hayırlı kadar 35 milyon kişi kutsal sularda dip bekleniyor 10 Şubat açıktır.
Kumbh Mela Tüm castes ve inançlardan araya Hindular getiriyor, ama onun en ünlü katılımcılar sadhuları (kast, para, mal ve sosyal konumunu vazgeçmiş Hindu din adamları dolaşıp) vardır. Onlar nehre şafak şarj neden ana banyo günün her biri, üzerinde ama her zaman çok ön Nagas (giyim dahil olmak üzere hemen hemen her şeyi, vazgeçmiş sadhuları) gelir.
Maha Kumbh Mela tahminen 10 milyon dalarak görünce ana banyo gün ilk ile, Pazartesi günü bir huşu uyandıran bir başlangıç ​​indi. Eğer katılmak istiyorsanız Ancak, hızlı olmak gerekir. Yetkililer Ganj ve Yamuna nehirlerinin kıyısında çadırlı kamp kurdunuz, ama yaklaşık 100 milyon insan katılıyor, konaklama için talep çok takdir yüksek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder