2 Ocak 2013 Çarşamba

Milli Piyangoda Neler Oluyor

Milli Piyango çekiliş sonuçları servislerin öğrencileri almak için milli piyango beklediği sırada yapılan denetimlerde, bütün araçların yönetmeliklere uygun olduğu belirlendi. Asayiş ekiplerinin arama yaptığı milli piyango sonuçları araçların 17’sinde ise sopa bulundurulması dikkat çekti.

Toplu taşıma araçlarında da uygulamalar yapan Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ekipleri, öğrenci servislerini de mercek altına aldı. Öğrencilerin güvenli seyahat etmesini sağlamak amacıyla, her gün trafik ekipleri tarafından milli piyango çekiliş sonuçları denetlenen servisler, bu defa da asayiş yönünden incelemeye alındı. Servisler yolcu koltuklarının altına, kapı ve torpidolarına kadar arandı.

Halktan gelen istek ve şikayetlerin kendilerine yön vereceğini dile getiren polis yetkilileri, 101 aracın incelendiği uygulamada, aranan bir kişinin yakalandığını, 17 de sopa ele geçirildiğini söyledi. Ekiplerin denetimlerinin aralıklarla sürdürüleceği kaydedildi.

Ekipleri karşılarında gören servis milli piyango yılbaşı sürücüleri, "Adana’da polisin bu tip uygulamaları bizim için iyi oluyor. Kanunsuz hareket edenler kendine çekidüzen verir. Uygunsuz hareket edenler en ağır şekilde cezalandırılsın. Uygulamayı her zaman yapsınlar" diyerek, polisin uygulamasını destekledi. Milli piyango sonuçları çekilişi neler oluyor dedirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder