17 Ocak 2013 Perşembe

Hesaplamak Onlara Özgü Bir Durum

Takdir teşekkür hesaplama için ortasında mağaza bazı barış ve sessiz bulmak için muhtemel bir yerde görünebilir, ancak Oxford Street üzerinde Selfridges Yeni Resim Gürültü girişimi kalabalık perakende alanı 5. sınıf takdir teşekkür hesaplama için sakin beklenmedik bir unsur kattı.
28 Şubat'ta geçen hafta ve bitirir başlatılan kampanya, meditasyon, sessizlik ve yüksek sesle markalaşma bilinci ile modern yaşam üzerindeki beyaz gürültü kapatmak için mağaza teşebbüsüdür.
Andy Puddicombe, eski bir Budist rahip ve modern meditasyon işletme Headspace yaratıcısı ile işbirliği içinde başlatılan mağaza etrafında rastgele yerleştirilmiş 11 bulut gibi bakla, bir alışveriş merkezine 10 dakikalık zaman dışarı alarak başlayın. Bir tabure üzerinde oturmak kulaklık bir çift koymak ve - dikkatli yeme gibi konular (gıda salonda), canlandırıcı ilişki (hediye) veya kısa bir meditasyon dinle - Hangi mağazanın parçası takdir teşekkür hesaplama 5. sınıf sizi kendinizi bulmak bağlı parfüm takdir (güzellik).
Sessizlik kutlama size Marmite kapları, Heinz domates ketçap şişeleri, Creme de la Mer yüz kremi ve Levis kırmızı etiketli kot dahil tanınabilir ürünlerin münhasır de markalı sürümleri burada bulabilirsiniz, zemin katta Sessiz Shop devam . Bu collectables her biri sadece bazı görsel huzur ve sakinlik için logo eksi, orijinali ile tam olarak aynıdır. Ayrıca erkek ve kadın giysileri ve aksesuarları ürün logosu ve zahmetsiz olan Jil Sander, Akne ve Maison Martin Margiela gibi minimalist hazır giyim tasarımcıları tarafından olan küratörlüğünü uzayda satılmaktadır.
Şimdi gerçekten chill out hazır mısınız? Sessizlik Odası Başkanı, mağazanın bodrum katında bir izole kutsal bilgi ayarlamak için, ses ve görsel aşırı biz günlük olarak tüm yüz. Ayakkabı, telefon, kamera ve dışında herhangi bir diğer elektronik bırakın ve Zen gibi boşluk girin. , Bir uyku çekmek bir dua, bir kitap okumak ve sürece km uzaklıkta West End semtinde dışında kaos görünüyor ses yalıtımlı ve düşük ışık odasında gibi kalmak, gözlerinizi kapatın.
Sessizlik Odası onlar alışveriş yaparken erkekler takdir teşekkür hesaplama online eşlerini kolladı bir alan olarak dördüncü katta onun sessiz boşluk amaçlanan 1909 yılında kurucusu Harry Gordon Selfridge, tarafından yüklenen benzer bir boşluk reenkarnasyonu olduğuna. Küstah Amerikan kurucusu - Şu anda Sayın Selfridge, hayatını dayalı bir TV şovu için spot sayesinde onun anı yaşıyor sükut olduğunu o zaman bile biliyordum. O altın fiyatı verilen bugün sessizlik Selfridges satışa olduğunu gurur takdir ve teşekkür işleri için duyardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder