10 Ocak 2013 Perşembe

Hesaplama Online Bilgi

Kenan Işık'ın hazırladığı Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasının bu haftaki konuğu 50 yaşındaki Ümmiye Gürbüz yapmış

Ankara'dan yarışmaya katılan Ümmiye teyze pazarcılık yapıyor. Kocasından ayrılmış Ümmiye teyzenin azmi yarışmanın sunucusu Kenan Işık'a duygusal anlar yaşattı. Hedefi 60 bin TL kazanmak olarak açıklayan Ümmiye takdir teşekkür hesaplama lise Gürbüz yarışmadan 8. soruda çekildi. Pazarcılık olmadı Ümmiye Gürbüz, hiç bir joker hakkını kullanmadan 8'inci soruya kadar geldi. Ancak 8. soruda yarışmadan çekildi ve 30 bin TL ile ayrıldı. Lise mezunu Ümmiye hanım kitap okumayı ve araştırmayı çok sevdiğini söyledi. Ümmüye Hanım, bahçesinde yetiştirdiği sebze ve meyveleri pazarda satıyor. Yarışmaya ailesi ile birlikte geldi. Gürbüz kazandığı para ile bahçesini büyütmeyi planladığını açıkladı.

Cumhuriyet savcılığınca başlatılan ve gizli yürütülen soruşturma doğrultusunda, TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü maden ocağının eksi 630 kodunda galeri açma işini yürüten firmanın yetkilisi Ersin K. ile TTK Başmühendisi Mustafa T. ve Sözleşmeli Sahalar ve Hizmet Alımı Şube Müdürü Ahmet A. emniyete götürülmelerinin lise takdir teşekkür hesaplama ardından adliyeye sevk edildi.
''Birden fazla kişinin taksirle ölümüne sebebiyet verme'' suçundan Zonguldak 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan şüpheliler, suçlamaları onayladı.
Sözleşmeli Sahalar ve Hizmet Alımı Şube Müdürü Ahmet A. savunmasında, kazanın meydana gelmesinde herhangi kusurunun olmadığını ve suçlamaları kabul etmediğini belirterek, tahliyesini talep etti.
Ahmet A'nın avukatı, müvekkilinin asıl işi yapan firmanın denetimini yapan TTK'da görev yaptığını ifade ederek, ''Tüzük ve TTK yönetmeliği gereği yüklenici firmayı denetler. Dosyadaki belgelerden denetimin sıkı şekilde yapıldığı ortadır. İş zaten tehlike arz etmektedir. Kimsenin kusuru olmasa bile kaza gerçekleşmektedir. Olayın bu aşamasında kusur varsa bile kusurun tespiti mümkün değildir. Bu durum uzun sürecek bilirkişi incelemesiyle tespit edilecektir. Müvekkilimin olayda herhangi bir kusuru var değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder