14 Ocak 2013 Pazartesi

Hesaplama İşi Zor Arkadaş 10

Onlar şafaktan önce takdir teşekkür hesaplamayı biliyorlardı. Yalnız bir araba bir düzine, sonra iki, sonra yukarı çeker. Noosa Farmers 'Market - bez çanta elinde sıktı silah ve meşaleler altında sıkışmış olan, istekli gourmands bir topluluğu branda kaplı tezgahları mütevazi bir dize için bir banliyö futbol sahası kenarında yolunda yapar.
Torchlight düzgünce orman yeşili avokado su kabakları 10. sınıf takdir teşekkür hesaplama boyutu, şımarık starfruit, ve kriket topları gibi passionfruits kasaları yanında kazıklı dolgun çilek ortaya koymaktadır. Onların tatlılık ölçmek için tek yol - stallholders kendi ekranlara son rötuşları için acele ederken, mango uzman müşteri parmaklar tarafından, sıkı derili üzüm ağızlarına attı, ve ananas inilebilen altüst edilir sıkıştırılmıştır. Meyve ötesinde, taze esnaf ekmek, peynir ve gibi 'altın kivi tatlı biber sosu' veya 'lychee balsamik sirke' gibi egzotik karışımlar yüksek talep görmektedir.
Zaman güneş ve ana kalabalıklar düz beyaz takdir teşekkür hesaplama 10. sınıf bir kahve ve bir serbest gezinen yumurta ve pastırma rulo aşağı yerleşmeden, erken kalkanlar bitmiş, geliyor. 'İnsanlar buralarda onların gıda seviyorum, çok iyi şeyler en erken gitti bu yüzden,' ayaklarının dibinde çeşitli alışveriş torbaları ile bir müşteri diyor. 'Zaman zaman Ocak satış, ya bir at yarışı başlamadan gibi.' De sırıtıyor yaygın. 'Tabii ki, hepsi birbirine çok güzel. Ama rekabet var. '
Altın kumsalları ve laid-back hippi kökleri ile Noosa küçük kıyı bölgesi, Queensland gayri resmi mutfak başkenti olarak olası bir aday gibi görünebilir, ama sahil taze deniz ürünleri ve çevredeki tepelerden çiftlik mallar arasında yerini gördü Şehirde tüm ülke üzerinde ziyaretçi çeken bir üne sahip.
Yakın Maleny eski caz müzisyeni tarafından yapılan - - Noosa karşısında, kafeler ve restoranlar Cedar Street hellim, onların yerel ürünler trompet taze Clandestino kahve, şehrin kenarında kavrulmuş. Noosa Heads shorefront üzerinde, tabak ve çatal klink ve şakırtılarıyla gambolling, ıslak saçlı çocukların dalgaları ve feryatlar ve çökme bitti duyulabilir. Beach Berardo Bistro kadar sahil suları koparıp ince aromalı Noosa anahtar lise 2 takdir teşekkür hesaplama yengeç ve karides Mooloolaba keyfini diners dolu.
Yerel pişirme öğretmen Gail Rast o deniz mangal ve pişirme 'esansiyel Queensland sanat' dediği mükemmelleştirmek için nasıl normal sınıflar tutar. 'Eğer dünyanın bu bölümünde alabilirsiniz ürünlerin çeşitliliği şaşırtıcı,' ona mürekkepbalığı salatası içine tıkınma, diyor. 'Ve Noosa insanlar gerçekten onların yemek hangi biz yetiştiricileri ve üreticileri ile büyük ilişkiler var ve onlar da kendi malları için güçlü bir pazar var ve işlerini devam anlamına gelir, takdir teşekkür hesaplamasının nereden geldiği umurumda. Bu herkes için oldukça iyi çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder