11 Ocak 2013 Cuma

Alak Yok Ama Ne Olsun

Çoğunuz 2012 Xbox LIVE Update Açık Beta yer almış ve en son Xbox LIVE ® erken bakmak alma meşgul olmuştur. Bugün dünya çapında Xbox LIVE aboneleri için güncelleştirmesi resmi açıklama dışarı rulo başlıyoruz. Istikrarlı bir sürümün çıkışını sağlamak için, selin yıldız bu önümüzdeki hafta boyunca abonelerin ve bölgelere kademeli bir dağıtım olacak. Bizim ilk dağıtım ek kullanıcılar bir kaç hafta boyunca güncelleştirilmekte olan, yaklaşık üç milyon konsolları dünya çapında ulaşacak. Eğer acil bir güncelleştirme göremiyorsanız panik yapmayın, sadece içeri geri kontrol etmek

Bu güncelleştirme, aşağıdaki özellikleri göreceksiniz.

Yenilendi Xbox 360 Dashboard. Biz daha çinileri ile güncelleştirilmiş bir düzen içeren bir kaç şey, kombine TV & Filmler kanalı ve, ABD, bir spor hedef ile UI güncelledik.
Xbox için Internet Explorer. Xbox Internet Explorer ile kolayca bulabilir ve HTML5 videolar dahil olmak üzere evin en büyük ekranında, internet içeriği görüntülemek.
Öneriler ve Oy. Öneriler, yeni sık keşfetmesine izin arkadaşlarınız alıcı ve ne bizim Xbox topluluğu ile en uygun ve popüler ne daha önce selin görüntülediğiniz içeriği dahil bir dizi değişkene göre oluşturulacaktır. Artık içeriğinizi kendiniz değerlendirirsiniz ve Rotten Tomatoes değerlendirme görebilirsiniz.
Iğneleme. İğneleme Eğer ana ekran sağ en sevdiğiniz filmleri, TV şovları, oyun, müzik, video ve web sitelerini kaydederek pano özelleştirmelerine olanak verir. Bu bir uygulama ya da sevdiğiniz film açılması ve tıklamak kadar kolay "pin."
Xbox Video. Eskiden Zune Video Pazaryeri denilen, Xbox Video satın alma ya da anlık HD akışı içinde kiralama için TV şovları ve filmler selin ile yüzbinlerce sunuyor.
Son. Önceden Quick Play denilen, son görünümü filmler, oyunlar, uygulamalar veya en son konsol erişilen diğer içerik türleri bir listesini verir.
Gelişmiş Arama. Eğer filmler, TV şovları, oyuncuları, yönetmenleri ve sanatçıları aramak için sesinizi de kullanabilirsiniz böylece son Xbox CANLı güncelleştirme Xbox Bing sesli arama getirdi. Bu yıl listeye tarz arama eklendi, böylece artık aksiyon, komedi, romantizm, drama ya da bilim-kurgu arayabilirsiniz. Bing sesli arama artık YouTube dahil Web genelinde video için sonuçlar içermektedir.
Sesli Arama Uluslararası Genişleme. Kanada, Fransa, Almanya, Japonya, Meksika, İtalya, İspanya, Avusturya ve İrlanda - Biz 9 yeni ülkeye selin yıldız Kinect sesli arama yetenekleri genişlettik.
Xbox SmartGlass ne olacak? Windows 8 Ekim 26 tarihinde başlattı çok geliyor, ama değil kadar. Xbox SmartGlass uygulaması tablet PC'ler ve akıllı telefonlar üzerinde başlattığında, metin girişi, kaydırma ve çimdik ve yakınlaştırma gibi gibi panosu olarak Xbox 360 ve uygulaması gezinme ve Internet Explorer kontrolü ile etkileşim için önemli temel deneyimler içerecektir.

Dün, biz Xbox Müzik, markamızı yeni dijital müzik hizmeti ile ilgili tüm ayrıntıları paylaştı. Cihazlar pazarında geldikçe Xbox Müzik Xbox 360 Bugün yayıyoruz başlar, tüm Windows 8 PC'ler ve Ekim 26 ve Windows Phone 8 tabletler üzerine ücretsiz akarsu ile başlatacak. Xbox Müzik nihai all-in-one müzik servisi oluşturarak, insanların müzik keyif tüm farklı yollarını birleştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder