15 Ocak 2013 Salı

6 Kademe Takdir Teşekkür

Bir çin dükkanında bir boğa kadar kötü olmayabilir, ama takdir teşekkür hesaplama için tarihi bir Denver otelin lobisinde yönlendirmek oldukça yakın geliyor.
Sadece otelin markası öğleden sonra çay için en uygun zaman 6. sınıf takdir teşekkür hesaplama Colorado şehrin yıllık Ulusal Western Stock Show kutlamaları, Brown Palace Hotel & Spa yarışmanın Grand Champion her yıl Ocak ayında onun süslü sekiz katlı atrium (castrated boğa) direksiyon ağırlamaktadır.
Daha Molly Brown Beatles ünlüler ile birlikte, hemen hemen her ABD başkanının barındırma tanınan Brown Palace Colorado çiftlik ve politikacı Dan Thorton görüntüleme için lobi içine onun iki boğa getirdiğinde, 1945 yılından bu yana kendi lobide hayvancılık karşıladı ve daha sonra sattı onları 50.000 $ stok Show'da. Birkaç yıl sonra, 1958 yılında, rodeo takdir teşekkür hesaplama 6. sınıf yıldızı Monte Montana rodeo kovboy toplantı üzerine düşmesi için otelin dökme demir genel merdiven yukarı atını Rex bindi.
Brown Palace hayvancılık görünüşe sırasında edep duygusu tutmak için gerekli önlemleri alıyor. Örneğin, otelin çim ve plastik altında ile takdir teşekkür hesaplama 6 kaplı küçük bir sığır kalem koyar.Otelin baş mühendis bir kez Westword, Denver alternatif haftalık kağıt söylediği gibi, "onlar gevşek keseceksin zaman bu küçük yaratıklar umurumda değil." Bu pooper-RAY göreve geldiğinde Neyse, Saray personeli uyanık kalır.
Bu yılki, yönlendirmek kazanan 24 Ocak'ta Piyasa Beef Şampiyonası seçimi belirlenir 13:00-11:00 Ocak 25, dışarı haddelenmiş kırmızı halıda dikmesi onun şeyler olacak, ve ziyaretçiler onunla fotoğraf çekmek için bekliyoruz.Spotlight yaptığı andan sonra, şampiyonluk yönlendirmek Junior hayvancılık Şampiyonlar Müzayede satışa kadar takdir teşekkür hesaplama gidecek. Çizgili adında Geçen yılın galibi, fazla 1.300 £ tartılır ve fazla 106.000 $ satıldı.
107th yıllık stok gösterisi sheepdog herding ve koyun bineği (nerede çocuk yaşları beş ya da yedi uzun bir bucking kuzu tepesinde kalmaya çalışın) hafta takdir teşekkür hesaplama 6. sınıf sonu dışarı yuvarlama gibi olaylar, 12 Ocak 27 Ocak çalışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder